24380035_l.jpg
24380035_l.jpg

Gratis Doorlichting


SCROLL DOWN

Gratis Doorlichting


Werkt uw computersysteem optimaal?

Nog steeds te veel bedrijven werken met een computersysteem dat gevaarlijk onvolledig is. Te vaak stellen we vast dat er bijvoorbeeld een onvolledig of zelfs helemaal geen backup systeem is.

Ook bescherming tegen virussen is dikwijls te zwak. De (jaarlijkse) vernieuwing van de software is soms onduidelijk of verwarrend.

Nalatigheid?

Nochtans is dit meestal niet het gevolg van slecht beheer of nalatigheid, maar de installatie van computersystemen gebeurt vaak onder grote tijdsdruk en liefst met een minimale impact op de beschikbaarheid van de werkomgeving. Daarom wordt de "afwerking" soms uitgesteld naar een later tijdstip, en soms zelfs helemaal vergeten.

Onderzoek toont telkens opnieuw aan dat vooral kmo’s te weinig back-ups maken van hun computergegevens. Redenen zijn onder andere de hoge kostprijs en de complexiteit van de courante back-upmiddelen. Back-updiensten op het internet presenteren zich steeds nadrukkelijker als alternatief.
— De Tijd

Nevio heeft heel wat ervaring met computer beveiliging en backup systemen in grote organisaties, maar ook wanneer uw bedrijf nog maar net het stadium van 1 pc ontgroeid is willen we die ervaring graag met u delen.

U staat er niet alleen voor

Er bestaan verscheidene goede, betaalbare backupsystemen waarmee u uw gegevens veilig kunt stellen.

Contacteer ons voor een gratis analyse en hulp bij de keuze van een juiste beveiligingsoplossing die bij uw organisatie past. Met een minimale impact op uw werkomgeving.

Een breed spectrum van backup strategiën

  • Manueel te starten kopie van data

  • Automatisch geprogrammeerd

  • Backup van software en systeeminstellingen

  • Recovery naar "dissimilar hardware"

  • Hot Standby systemen

  • Virtualisatie